Dayı’nın Yeri

0
68

Barış Ceyran ve Şahin Ceyran tarafından 2004 yılında açılan Dayı’nın Yeri, 2011 yılında ikinci şubesini açarak hizmet ağlarını genişletti. İki kardeş tarafından işletilen mekanı, günün her saati dolu bulmak mümkün. Mekanın namı o kadar yayılmış ki şehir dışından gelen müdavimleri bile var.

Dayı’nın Yeri’nde menü yok, sadece ne içeceğinizi söylüyorsunuz, sonrasını Barış Beye bırakıyorsunuz. Önce mezeler geliyor ve fındık lahmacun ile başlangıcı yapıyorsunuz. Sonra sırasıyla; Adana Kebap, Çöp Şiş ve Kaburga geliyor. En son isteğe göre ciğer geliyor. Hatta Barış Bey masa masa dolaşıp porsiyonları kendi elleriyle hazırlıyor.

Misafirlerini kendi elleriyle besliyor desek, abartmış olmayız. Etlerin bu kadar lezzetli olmasının sırrı ise, bıçak kıyması ve Diyarbakır’dan geliyor olmasıymış. Yemeklerinizi afiyetle yedikten sonra çay ve irmik helvası ikram ediliyor. Çalışanların ilgisi, servis hızı ise yeterince memnun edici.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here